Sollicitatieprocedure

Eerste selectie


Jouw gegevens komen bij de leidinggevende die verantwoordelijk is voor de invulling van de vacature. Deze selecteert samen met de HR adviseur de kandidaten die uitgenodigd worden voor een gesprek. 
 

Motivatie


Word je uitgenodigd voor een persoonlijke gesprek, dan heb je dit met de betreffende leidinggevende en een HR adviseur. Tijdens het gesprek krijg je de gelegenheid om jouw motivatie voor deze functie toe te lichten. Verder horen we graag van je waarom jij een aanwinst voor Noorderpoort (en onze studenten) bent. Uiteraard krijg je de gelegenheid om jouw vragen te stellen en geven je gesprekspartners je meer informatie over onze organisatie en de functie. Zodat je een goede afweging kunt maken of dit de juiste baan voor je is.
 

Arbeidsvoorwaardengesprek


Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek informeert de HR adviseur je over onze arbeidsvoorwaarden en jouw salaris. Voor het gesprek ontvang je van de HR adviseur een overzicht van de documenten die nodig zijn voor het gesprek. Tevens krijg je formulieren over onder andere je pensioen, ziektekosten en jouw personalia.In de tussentijd krijg je een aanvraagformulier van ons waarmee je bij je gemeente een Verklaring omtrent Gedrag kunt aanvragen. Deze verklaring heeft iedereen die in het onderwijs gaat werken nodig. De kosten hiervoor verschillen per gemeente en komen voor eigen rekening. Zodra we deze verklaring hebben ontvangen, krijg je je arbeidsovereenkomst.
 

Jouw introductieprogramma


Een goede inwerkperiode is van belang. Zodat je de leslocatie, je nieuwe collega´s en, indien van toepassing, de manier van lesgeven en het begeleiden van studenten goed leert kennen. Dit is immers de basis van waaruit je je werk bij Noorderpoort vorm geeft en van toegevoegde waarde bent. Samen met je leidinggevende bespreek je voordat je gaat beginnen hoe jouw introductie zal verlopen. Ieder opleidingencentrum geeft dit zelf vorm, en dit hangt ook af van de functie die je bij ons gaat bekleden.Bij indiensttreding krijg je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Ook andere mogelijkheden zoals detachering vanuit je eigen werkgever zijn bespreekbaar.
 

Wat wij bieden


Naast jouw ontwikkeling, die heel belangrijk is, is het natuurlijk fijn om goede arbeidsvoorwaarden te hebben. Die zijn goed geregeld in de cao MBO. Omdat goede arbeidsvoorwaarden bij ons hoog in het vaandel staan, hebben we bovenop de cao nog een aantal aantrekkelijke extra regelingen.Zo kun je voordelig via ons, onder voorwaarden, een nieuwe fiets aanschaffen. Heb je zin om te sporten? Noorderpoort biedt diverse lidmaatschappen met korting bij een groot aantal sportscholen. Bovendien bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hebben we voor alle medewerkers een eigen bureau voor loopbaanbegeleiding en mobiliteit en een Noorderpoort Academie.
Naast het maandelijks salaris ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

  • Aantrekkelijke collectiviteitskortingen op de zorgverzekering bij aangewezen verzekeraars
  • Kortingsafspraken voor verzekeringsproducten en financiële diensten
  • Een prima pensioenregeling
  • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de cao
  • Ruime opleiding- en ontwikkelmogelijkheden